Medema Service

Tryggt med egen servicetekniker

Medema tillhandahåller kvalificerad service och underhåll samt originalreservdelar och förbrukningsmateriel för fysioterapi-, tränings- och sjukvårdsprodukter.

Vi har eget reservdelslager i Kista samt ett rikstäckande nätverk med servicetekniker.

service_medema_400x300.jpg
Serviceavtal

 

Se till att er utrustning underhålls i enlighet med tillverkarens specifikationer,
undvik driftstopp och dyra akutreparationer

Med ett serviceavtal med Medema kan ni alltid vara säkra på att er utrustning underhålls i enlighet med tillverkarens specifikationer och därmed undvika driftstopp och dyra akutreparationer.

Tillsammans med er går vi igenom utrustningen och ert behov av förebyggande underhåll och ni får ett fast pris. Därefter planerar vi in arbetet och ger er 3 månaders servicegaranti på utförd service. Som avtalskund har ni även rabatt på vårt övriga servicesortiment såsom reservdelar och reparationer.

Kontakta oss redan idag för mer detaljerad information om vad ett serviceavtal innebär för just er verksamhet och hur mycket ni sparar som avtalskund.

Läs hela vårt serviceerbjudande här


Ett serviceteam med stor kompetens

Medema har som ambition att ta ansvar för de produkter och utrustningar vi säljer under hela deras produktcykel. Utöver ett omfattande garantiansvar verkar vi för att förlänga produktcykeln genom att tillhandahålla kvalificerad service och underhåll samt originalreservdelar och förbrukningsmateriel. Vi hjälper gärna till med montering och flytt av utrustning och genomför även besiktningar och kalibreringar av elektrisk utrustning, allt enligt tillverkarens rekommendationer. Vid akutservice påbörjas arbetet efterföljande vardag (beställning innan kl 12.00) och vid felsökning och reparation påbörjas arbetet inom 5 arbetsdagar.

Garanti på utfört arbete och reservdelar

Medema lämnar 3 månaders garanti på utförd service och på reservdelar. Vi försöker normalt att tillhandahålla reservdelar till våra produkter i 10 år efter inköpstillfället. I händelse av att tillverkaren erbjuder längre garantitid är det den som gäller.

0
Fler än tio
erfarna servicetekniker
0
Mer än 50 års
branscherfarenhet
0
Över 100 kunder
med serviceavtal
0
Över 1000 reservdelar
i lager!
Översikt

FYSIOTERAPI OCH REHAB

Sjukhus- och vårdprodukter