Finansiering


Att öppna en ny klinik eller göra en ordentlig uppgradering är en väsentlig investering. I samarbete med DLL Finans kan vi erbjuda er individuella och flexibla finansieringslösningar för både stora och små inköp.

meservice

 

Serviceerbjudande - Medema Physio AB

Medema har som ambition att ta ansvar för de produkter och utrustningar vi säljer under hela deras produktcykel. Utöver ett omfattande garantiansvar verkar vi för att förlänga produktcykeln genom att tillhandahålla kvalificerad service och underhåll samt originalreservdelar och förbrukningsmateriel. Vi hjälper gärna till med montering och flytt av utrustning och genomför även besiktningar och kalibreringar av elektrisk utrustning, allt enligt tillverkarens rekommendationer.

Medema erbjuder:

Alla priser per timme ex moms.

Beskrivning av arbetet

Priser

Serviceavtal priser

Akutservice

1 400 kr

1 260 kr

Felsökning & Reparation

845 kr

760 kr

Montering & Flytt

845 kr

760 kr

Felsökning & Kalibrering elutrustning

1 100 kr

990 kr

Restidsersättning

595 kr

535 kr

Körersättning (kr per mil) från depå

60 kr

54 kr

Förebyggande Underhåll

Fast pris beräknas enligt
separat prislista.

 

Felanmälan och beställning av service och underhåll

Ring 08 404 1200 och välj service eller skicka e-post till service@medema.se. Tillsammans kan vi då avgöra vilken tjänst som passar ändamålet bäst och besluta om arbetet skall utföras på plats hos er av en servicetekniker eller om utrustningen skall skickas in till någon av våra serviceverkstäder. Vid akutservice påbörjas arbetet efterföljande vardag (beställning innan kl 12.00) och vid felsökning och reparation påbörjas arbetet inom 5 arbetsdagar.

Avtal om förebyggande underhåll & service

Med ett serviceavtal med Medema kan ni alltid vara säkra på att er utrustning underhålls i enlighet med tillverkarens specifikationer och därmed undvika driftstopp och dyra akutreparationer. Tillsammans med er går vi igenom utrustningen och ert behov av förebyggande underhåll och ni får ett fast pris. Därefter planerar vi in arbetet och ger er 3 månaders servicegaranti på utförd service. Som avtalskund har ni även rabatt på vårt övriga servicesortiment såsom reservdelar och reparationer. Kontakta en representant för Medema för mer detaljerad information om vad ett serviceavtal innebär för er verksamhet.

Garanti på utfört arbete och reservdelar

Medema lämnar 3 månaders garanti på utförd service (ej förebyggande underhåll) och 3 månaders garanti på reservdelar. Vi försöker normalt att tillhandahålla reservdelar till våra produkter i 10 år efter inköpstillfället. I händelse av att tillverkaren erbjuder längre garantitid är det den som gäller.
För övrig information hänvisar vi till våra aktuella försäljningsvillkor på www.medema.se/villkor

Produkter otsikko

Produkter