Vid foten av sjön Glafsfjorden ligger den lilla staden Arvika med närhet till den värmländska storskogen. Här finner vi också Hagapraktiken som ligger en bit upp från centrum efter Kyrkogatan. Hagapraktiken är grundad av osteopat Henrik Nilsson. Att yrkesvalet skulle ha någon anknytning till hälsa och medicin visste Henrik tidigt. Intresset för människokroppen har alltid funnit där berättar Henrik som varit aktiv inom fotboll och friidrott i många år.

Utöver sin osteopatutbildning har Henrik läst många andra vidareutbildningar och kurser inom bl.a. idrottspsykologi och pedagogik. Jag tror att jag är väldigt nyfiken som person och därav har det fallit sig naturligt att jag fortbildat mig mycket säger Henrik.

Drivkraften ligger alltid i att jag ska kunna erbjuda det bästa för mina patienter. Genom Medema kom jag i kontakt med Storz stötvåg som jag direkt kände att det var en behandlingsteknik som jag ville ha på min klinik. Jag och min kollega Malin Koppfeldt bestämde oss att vi skulle investera i en stötvåg och även delta på Medemas stötvågsutbildning. Med facit på hand känner vi verkligen att beslutet var rätt och vi ser jättefina resultat när vi behandlar triggerpunkter och senbesvär hos våra patienter.

 

Gå tillbaka

 

Översikt

FYSIOTERAPI OCH REHAB

Sjukhus- och vårdprodukter