Endast ett stenkast från centrala Örebro ned mot öster och Behrn Arena ligger Strids Naprapatklinik. I det här kvarteret har Strids Naprapatklinik huserat sedan 1980 då Naprapat Hans Strid öppnade kliniken. I dag är det sonen, Marcus Strid som driver kliniken. Intresset för yrket och att hjälpa människor har alltid funnit där säger Marcus och berättar om att hans far lärde honom mycket grunder inom medicin och manuella tekniker redan i tidig ålder, långt innan han började på Naprapathögskolan.

Marcus har alltid strävat efter att utvecklas som kliniker och utöver sin naprapatexamen har han läst många vidareutbildningar, där ibland OMI.
”Genom min kontakt med Medema fick jag upp ögonen för den nya generationens stötvågsutrustning från Storz Medical, säger Marcus. Jag hade länge varit bekant med tekniken och provat på den i olika sammanhang men det var först när att jag provade Storz nya Ultra-serie med dess smarta tillbehör och kraftfulla kompressor som jag verkligen blev jag övertygad och bestämde mig för att investera i en till kliniken. Jag arbetar mycket med manuell behandling och kände snabbt att jag med tillgång till en modern och kraftfull stötvåg verkligen kan erbjuda mina patienter en extra dimension på behandlingen”.

Ett annat uppskattat tillskott av behandlingsutrustning som nyligen tagits in på kliniken är Lojers nya Manuthera 242. En mobiliseringsbänk som Marcus gillar skarpt och som verkligen uppskattas av hans patienter då bänken öppnar upp för helt nya möjligheter till effektiva behandlingstekniker som ger ännu bättre resultat.

http://www.naprapathy.se/

 

Gå tillbaka

 

Översikt

FYSIOTERAPI OCH REHAB

Sjukhus- och vårdprodukter